Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Szökjön ki egy fürdőbe: 2020. február 29-én 50% kedvezményt adnak a fürdők

2020. 02. 08. 10:53
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő
A Magyar Fürdőszövetség szökőév alkalmából 2020-ban megrendezi a „Szökjön ki egy fürdőbe” akciót. A kezdeményezéshez csatlakozott fürdők 2020. február 29-én 50% díjkedvezménnyel és programokkal várják a vendégeket. A fürdőket egy térképen is összefoglaltuk.
Országszerte 26 fürdő jelezte, hogy részt vesz az akcióban, jelentős részük az ország legnagyobb fürdői közül kerül ki. Egy térképen is összefoglaltuk őket, ami a cikk végén található gombra kattintva érhető el.
Ha van olyan fürdő, amit már régóta szívesen kipróbálna, ez lehet a megfelelő alkalom, hiszen sok helyen nemcsak egy-egy szolgáltatásból adnak kedvezményt, hanem a belépőt adják féláron ezen a napon, több helyen pedig valamilyen ingyenes programot is szerveztek erre a napra.

2020-ban ezek a fürdők csatlakoztak a Szökjön ki egy fürdőbe akcióhoz

Lássuk, mely fürdők milyen kedvezményt kínálnak, és milyen programokat szerveztek erre a napra.
A Hungarospa Hajdúszoboszló a gyógyfürdőbe, az Aqua-Palace élményfürdőbe és az uszodába szóló szauna belépő árából kínál 50% kedvezményt: 800 Ft helyett 400 Ft-ba kerül.
Az egerszalóki Saliris Resortban ezen a napon szaunafelöntések lesznek, és 50% kedvezmény jár a jázminos 50 perces teljes testes masszázsból, valamint a Selvert Thermal termékekből.
A Lenti Termálfürdőben a szaunavilág belépő 1100 Ft helyett 550 Ft-ba kerül.
A Kecskeméti Fürdőben a belépő árából adnak 50% kedvezményt.
A komáromi Brigetio Gyógyfürdő a fürdő és szaunabelépő árából ad 50% kedvezményt.
A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő az 50%-os kedvezményt 20 perces gyógymasszázs és a 20 perces Caracalla kád kezelés árából biztosítja.
Bükfürdő Thermal & Spa ekkor tartja a II. Bükfürdői szaunanapot, és 50% kedvezményt kínál a Kraxenofen® alpesi széna gőzfülke kezelés árából bármely teljes árú wellness kezelés megvásárlása esetén.
A Zalakarosi Fürdő 50% kedvezményt ad a Kalifornia kád igénybevételének árából.
A Kumánia Gyógy- és Strandfürdő a fürdőbelépő árából biztosít 50% kedvezményt, a 10 éven felüliek ráadásul ingyen csúszdázhatnak.
Berekfürdőn minden fürdőbelépő és frissítő masszázs 50%-kal kevesebbe kerül, a szaunahasználat és a szaunafelöntéseken való részvétel pedig ingyenes.

A Hévízi Gyógytóban az egész napos Tófürdő belépőhöz vásárolt wellness-szaunavilág jegy 50% kedvezménnyel vehető igénybe.
A Törökszentmiklósi Városi Strandfürdőben a felnőtt és a nyugdíjas jegyek féláron válthatóak.
A Nagykátai Gyógy- és Strandfürdő 50% kedvezményt biztosít az egész napos felnőtt és nyugdíjas szaunás belépő árából.
A ráckevei Aqua Land Termál- és Élményfürdőben a Komplex zónás (fedett fürdő + vitál központ) jegyek árából 21:00 - 01:00 között biztosít 50% díjkedvezményt.
A Csongrádi Gyógyfürdő és Uszodában a felnőtt belépő, a kedvezményes belépő, a reggeli úszójegy és a családi jegy egyaránt 50% kedvezménnyel váltható, ráadásul szauna felöntéseket is tartanak ezen a napon.
A Termálfürdő Leányfalu minden belépőtípusra biztosítja az 50%-os kedvezményt 19:00-ig. Aznap 20:00-tól éjszakai fürdőzés is lesz, azonban arra külön belépő váltása szükséges.
A püspökladányi Sárrét Kincse Gyógyfürdőben szintén minden belépőjegyet féláron kaphatunk, ráadásul délután 4-től a vízi aerobic-on díjtalanul vehetünk részt.
A celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdő a normál családi napijegyből és a celldömölki lakosoknak szóló családi napijegyből biztosítja az 50% kedvezményt.  
Miskolc mindhárom fürdőjében, a Miskolctapolca Barlangfürdőben, a Miskolctapolcai Strandfürdőben és a Selyemréti Strandfürdőben ingyenesen használhatjuk a szaunákat, ha egész napos fürdőbelépőt váltunk.
A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő a szaunavilág napijegyből ad 50% kedvezményt, és szauna felöntéseket is szervez.
A hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszoda és Török Sándor Strandfürdőben a napi fürdőbelépő kerül 50%-kal kevesebbe.
A Harkányi Gyógyfürdő az egész napos felnőtt, diák és 62+ belépőket adja féláron.
Az Igali Gyógyfürdőben a családi belépőért kell fele annyit fizetni.
Minimum 1 felnőtt és két 14 év alatti gyermek, maximum 2 felnőtt és három 14 év alatti gyermek válthat családi belépőt.
A Barack Gyógy- és Élményfürdő a 20 perces Caracalla masszázs kádfürdő árából ad 50% kedvezményt.
A siófoki Galerius Élményfürdőben a 15 perces Apolló masszázs és a Blue Hawaii koktél árából jár 50% kedvezmény.
A szegedi Napfényfürdő Aquapolis a Csendes Wellness belépőjegy árából biztosít 50% kedvezményt.
A makói Hagymatikum 50% kedvezményt biztosít az iszapkezelés (pakolás) árából.
A résztvevő fürdőket a könnyebb kereshetőség kedvéért egy térképen is megjelenítjük, ami az alábbi gombra kattintva érhető el.
 
 
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide