Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Romantikus ajánlatokRomantikus ajánlatok További ajánlatok

Járt már Egerben szüret idején? Ilyenkor a leggyönyörűbb a város

2017. 10. 06. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Kevesebb magával ragadó látvány és hangulat van, mint az Egri borvidék így ősszel, Eger romantikájának pedig az év ezen időszakában sincs párja. Felfedezéséhez egy nap kevés, minden évszakban érdemes több napra ellátogatni az egyik legmegkapóbb városunkba. Az őszi kalandokhoz most egy ideális szállás-ötlettel jelentkezünk.
Eger semmihez nem hasonlítható történelmi belvárosában sétálni, az ezer színben pompázó őszi lombok alatt andalogni a csodaszép Érsekkertben, gyönyörködni a város panorámájában a várból vagy éppen a minaret tetejéről, megkóstolni a legfinomabb borokat és ételeket olyan élmények, amelyeket így együtt, egy helyen csak ebben a városban élhetünk át.
Járt már Egerben szüret idején? Ilyenkor a leggyönyörűbb a város
Egy remek szállodát ajánlunk mindehhez, ahol egy tartalmas, város-felfedező vagy kirándulós nap után feltöltődhetünk és megpihenhetünk.
A Hotel Eger & Park**** Eger patinás szálloda komplexuma a belvárosban, akár csak a város maga olyan: falai mögött a múlt és a jelen találkozik. A történelmi központtól 500 méterre található, ahonnan a város legfontosabb nevezetességei, múzeumai, belvárosi szórakozóhelyei és éttermei könnyűszerrel, gyalogosan megközelíthetők.
Járt már Egerben szüret idején? Ilyenkor a leggyönyörűbb a város

Maximális kényelem és figyelemre méltó wellness részleg

A szállodában nemrég megújultak a pótágyazható, comfort szobák, melyekben a fotelágyak kényelmes heverőkre lettek lecserélve, így a családok számára még komfortosabbá vált a pihenés. A szálloda wellness központjában úszómedence mellett pezsgőfürdő, elhúzható tetővel fedett új építésű élménymedence is található, amely jó és rossz idő esetén is felüdülést kínál.
Járt már Egerben szüret idején? Ilyenkor a leggyönyörűbb a város
A szauna világban finn szauna, bioszauna, gőzkabin, aromakabin, oxigénnel dúsított sószoba, jégkút, valamint az infrakabin és fényterápia előnyeit ötvöző kombiszauna várja a felfrissülni, gyógyulni vágyó vendégeket.
Járt már Egerben szüret idején? Ilyenkor a leggyönyörűbb a város

Ajándék masszázs az őszi feltöltődés mellé

Hogy még kellemesebb legyen az őszi pihenés, a hotel most minden szállásfoglalás mellé Herbál masszázst ad ajándékba, és welcome itallal is kedveskedik felnőtt vendégi számára. Az ARANYŐSZI NAPOK csomagot választó vendégeket ezen felül gazdag svédasztalos büféreggelivel és büfévacsorával is várják, melyet alkalmanként hangulatos élőzene kíséretében fogyaszthatnak el. A szállóvendégek korlátlanul használhatják a hotel wellness részlegét, szauna világát, fitness termét. A gyerekekre a szabadtéri gyermekjátszótéren, hűvösebb napokon a játszószobában várnak vidám percek.
Járt már Egerben szüret idején? Ilyenkor a leggyönyörűbb a város
Az ősz szünet időszakában  - 2017. 10. 27. és 11. 05  - között tematikus programokkal várják a családokat. Kicsikn és nagyok érdekes kézműves foglalkozásokon, a felnőttek szauna ceremóniákon vehetnek részt. Alkalom nyílik idegenvezető kíséretében városi sétákra, valamint lovas kocsikázásra is. Október 30-án a népszerű jazz énekesnő Soma is a szállodába látogat. SOMA Summárum előadása a szálló vendégei számára ingyen lesz megtekinthető.

Szóljon hozzá