Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Mák Bistro

Budapest
További információ

A MÁK Bistro célja, hogy átadja a vendégeknek a csúcsgasztronómia értékeit egy letisztult környezetben. 

 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1 óránál kevesebb

Fedett


A bistro konyhájában rendkívüli minőségű alapanyagokat használnak, és fontos szerepet kap a nagyfokú kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia. Az épületben a falakat nyers tégla borítja, a pultok talponállósak, de a hétköznapi ételek újragondolásával és a modern formákkal feldobják az egész helyet.

A fogások kis adagokban érkeznek, így bármelyik ételsor végigkóstolható. A séf finom textúra-játékot játszik az étellel, a vendégeknek különleges ízélményben lehet részük. Mindenkinek ajánlott, aki nyitott a néhol kissé merészebb, de nagyon is finom párosításokra és a könnyed bisztróstílusra.

 

Megközelítés

A MÁK Bistrot az V. kerületben a Vigyázó Ferenc utcában találod, közvetlenül a Prestige Hotel Budapesttel szemben, nem messze a Gresham Palotától. 

 

 

Fürdők a közelben

 

Széchenyi fürdő Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma, amelyben 21 nyitott és fedett medence, valamint 10 szauna található. Az élménymedencében sodrófolyosó, víz alatti pezsegtetés, nyakzuhany és az ülőpadokba rejtett, hátat masszírozó vízsugár működik. A fürdőben minden szombaton éjszakai fürdőzésen vehetünk részt, a bulikon a vendégek a több száz éves falak között egyszerre élvezhetik a lágy termálvizet, a különleges vizuális effekteket és az igényes elektronikus tánczenét. 

 

Az Erzsébet híd budai hídfőjénél található Rudas fürdőben gyógyfürdő, törökfürdő, élményfürdő és uszoda várja a fürdőzőket. A műemléki környezet és a tetőtéri medence a dunai panorámával igazán különleges helyszín egy kellemes mártózáshoz.