Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Tojásszauna… Hogy micsoda?

2018. 01. 12. 20:30
Forrás: Turizmus.com
Wellness
Egy szauna kabin, ami úgy néz ki, mint egy hatalmas aranytojás…Nos, még a legelhivatottabb szauna rajongóknak sem kell kényelmetlenül érezniük magukat, ha csupán most hallanak először erről a furcsaságról.
Ideiglenesen Stockholmba költözik a szögletes aranytojás formájú szauna, amely eddig észak-svédországi Kiruna népszerű turisztikai látványossága volt – olvastuk nemrég turizmus.com-on. Remek hír, nemde? A stockholmi extrém wellness rajongóknak mindenképpen.
Tavaly áprilisi nyitása óta nagyon sokan csodájára jártak már, és izzadtak a hatalmasra nőtt népmesei „elem”, a Solar Egg belsejében. A tojásszaunát egyszerre nyolcan tudják használni. Belseje fenyőből és nyárfából készült, a külseje pedig rozsdamentes acél tükörlemezekkel van fedve.
A Solar Egg az elkövetkező hónapokban Stockholm környéki szigetvilágban lesz megtalálható, A vihar szemében című kiállítás részeként. De változatlanul működő szauna marad, amelyet március 4-ig tudnak kipróbálni a svéd főváros lakói, és az oda látogató turisták.
Kattintson és csodálja meg, milyen kívül-belül ez a fura találmány!
Kattintson!
Fotó: Jean-Baptiste Béranger
Fotó: Jean-Baptiste Béranger; Riksbyggen

Szóljon hozzá