Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Apró Színház

Budapest
További információ

Mese, tánc, zene, képzelet. Az Apró Színház gyerekelőadások létrehozásával foglalkozik.

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Jelleg: Színház, kultúra

Fedett


Az Apró Színház 2007-ben alakult. A társulat tevékenysége két fő ágazatra irányul: a gyermekeknek szóló színházi előadások (Apró Színház) és gyermekprogramok, foglalkozások levezetése, szervezése (Apró tér).

 

A színház különböző kultúrák értékeinek felkutatásával, feldolgozásával foglalkozik. A különböző kultúrák autentikus hagyományaiból merítve egyedi formanyelv kialakítására törekszünk. A gyermekek képzeletét megragadva mesélünk nekik. Számunkra a színház a képzelet és a hatalom harca.

 

Mindig bízunk abban, hogy a képzelet győz!

 

Az Apró Színház gyerekelőadások létrehozásával foglalkozik. Hiszünk a színház nevelő erejében, és a színházon keresztül való kommunikációban.

 

Koncepciónk, hogy a színészek a gyermekközönséggel egyenlő partnerként kommunikáljanak. Kulturális koncepciónk egy olyan generáció színházi nevelése, akik partnerként tekintik egymást. Célunk, hogy mindenhova eljusson a színház, és a mai gyerekek, fiatalok a színházat találkozási helyként tekintsék, és a színház közösségi élményként funkcionáljon.

 

Közeli fürdő

 

A műemléki környezet és a tetőtéri medence a dunai panorámával igazán különleges hangulatú fürdőzést ígér a közelben (mindössze 3 km-re) található Rudas fürdőben. A Rudasban gyógyfürdő, törökfürdő, élményfürdő, szauna és uszoda várja a vendégeket. A szomszédságában található Gellért fürdő Budapest egyik legkülönlegesebb műemlékfürdője. Az öt beltéri termálmedence mellett két merülőmedence várja fürdőzőket, a sportolni vágyók pedig egy úszómedencében csillapíthatják a mozgás iránti igényüket. A szabadban egy hullám és egy termálmedencében lehet mártózni. Emellett egy gőzkabin, egy finn szauna, és egy hőlégkamra biztosítja a felmelegedést. 

 

A Városliget szívében helyezkedik el a Széchenyi fürdő, Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma, amelyben 21 nyitott és fedett medence, valamint 10 szauna található.