Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Budai Szabadtéri Színház

Budapest
További információ

2019-ben megnyitotta kapuit a Budai Szabadtéri Színház. A budai hegyek tetején, a volt Csillebérci Gyermektábor területén felépült színház közel 1000 férőhelyével Budapest második legnagyobb szabadtéri színháza lett.

 

Nekik ajánljuk: Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Jelleg: Színház, kultúra

Szabadtéri


A csillebérci erdőben megbújó, de a legmodernebb színháztechnikával felszerelt nyári színház varázslatos, elbűvölő és kultikus környezetében szórakoztató és minden korosztály számára kellemes kikapcsolódást kínál három hónapon keresztül 2019 nyarától.

 

Sajnálatos módon azzal a rossz hírrel kell szolgálnunk, hogy szeretett színházunk, a Budai Szabadtéri Színház ez évben, 2022-ben már nem nyitja meg kapuit. Köszönjük mindenkinek az érdeklődést, reméljük sok jó élménnyel gazdagodtak nálunk!

 

Fürdőajánló

A műemléki környezet és a tetőtéri medence a dunai panorámával igazán különleges hangulatú fürdőzést ígér az Erzsébet híd budai hídfőjénél található Rudas fürdőben. A Rudasban gyógyfürdő, törökfürdő, élményfürdő, szauna és uszoda várja a vendégeket. A fürdőtől 850 méterre található Gellért fürdő Budapest egyik legkülönlegesebb műemlékfürdője. Az öt beltéri termálmedence mellett két merülőmedence várja fürdőzőket, a sportolni vágyók pedig egy úszómedencében csillapíthatják a mozgás iránti igényüket. A szabadban egy hullám és egy termálmedencében lehet mártózni. Emellett egy gőzkabin, egy finn szauna, és egy hőlégkamra biztosítja a felmelegedést.