Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Király Étterem

Budapest
További információ

A Király Étterem a tradícionális magyar konyha sajátosságaival várja a kulináris élvezetek kedvelőit. A hely elegáns és magával ragadó hangulata biztosítja a kellemes kikapcsolódást. 
 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Fedett


Az étterem egyedülálló zenés programot kínál a vendégeknek, melyről Puka Károly, a világhírű Rajkó zenekar egykori vezető prímása és zenekara gondoskodik. Puka Károly, az 1984-es Cigányprímás verseny győztese, a Magyar Köztársaság Érdemkeresztjének büszke tulajdonosa, akit Yehudi Menuhin személyesen hívott meg svájci koncertjére. 

A zenekar a méltán népszerű magyar cigányzenén kívül világhírű slágerek virtuóz előadásával kápráztatja el a hallgatóit.


A Király Étterem Budapesten, a Várnegyedben, a Bécsi kapu közvetlen szomszédságában található. 

 

Az étterem végleg bezárt!

 

Közeli fürdő

 

Az étteremtől körülbelül 5 km-re található a világszerte ismert és a külföldiek által igen kedvelt, szecessziós stílusban épült Gellért Fürdő. Az öt beltéri termálmedence mellett két merülőmedence várja itt a fürdőzőket, a sportolni vágyók pedig egy úszómedencében csillapíthatják a mozgás iránti igényüket. A szabadban egy hullám és egy termálmedencében lehet mártózni. Emellett egy gőzkabin, egy finn szauna és egy hőlégkamra biztosítja a felmelegedést.