Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Kispesti Kisszínház

Budapest
További információ

A  Kispesti Kisszínház nevű független, hobbi színházi társulat 2008. októberében alakult meg Kispesten. 

Nekik ajánljuk: Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 0

Jelleg: Színház, kultúra

Fedett


A színház fő profilja a prózai színjátszás, de vállalnak rövid, zenés fellépéseket is. Célja egy állandó jelleggel működő színházi műhelyként rendszeresen és hosszútávon játszott produkciókat bemutatni, melyek az amatőr színjátszás iránt érdeklődők részére igazi színházi pillanatokat, színvonalas szórakozást nyújthatnak.

 

A társulat évadonként minimum egy új bemutatóval jelentkezik és a műsoron lévő produkciókból 10-15 előadást játszik egy évadban összesen. Az első, 2010. január 10-i bemutató óta 2015 májusában már a 70., egész estés előadás került bemutatásra.
 

A társulat 2017. december 31-ével befejezte tevékenységét.

 

Közelben lévő fürdők

A pesterzsébeti fürdő nagyjából 6 km-re található, ahol a fedett részen a szaunavilág mellett a terápiás részleg, a gyógyászat, három termál-, egy gyerekmedence és egy kiúszós élménymedence közül választhatnak a vendégek, 2019 óta pedig a fürdő strandja is látogatható, ahol egy 25 méteres úszómedence, hullámmedence, élménymedence, valamint egy gyerekmedence található.  Autóval körülbelül 30 perc alatt elérhető a Paskál fürdő, ahol a fedett részén egy tanmedence, egy gyerekmedence, egy gyógymedence és egy kinti-benti, vízi bárral üzemelő élménymedence is helyet kapott a szaunák, kezelőhelyiségek, valamint egy speciális, geotermikus szauna mellett. A strand területén külön strand- és úszómedence üzemel, melyek közül az utóbbi télen is üzemel.