Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Malom Bisztró

Budapest
További információ

A Hungária Malomudvarban található egyedi stílusú kávézó azon vendégek számára, akik egy csésze illatosan gőzölgő kávé mellett új benyomásokat, ötleteket, ihletet szeretnének meríteni a design és a belsőépítészet világából akár saját maguk, akár ügyfeleik részére.

Nekik ajánljuk: Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1 óránál kevesebb

Fedett + Szabadtéri


A MALOM BISZTRO jellegénél és elhelyezkedésénél fogva más, mint a budapesti kávézók megszokott világa. Mindig vár valami új, valami izgalmas, valami más...

 

A kínálatból: Napi menü, saláták, szendvicsek, friss helyben sütött bagettben, cukrász sütemények, házi sütemények... és persze fantasztikus kávék, kávékülönlegességek.


Céges rendezvény, zártkörű családi esemény, zenei rendezvény (kisebb koncert), sajtótájékoztató, könyvbemutató, születésnap, névnap, legénybúcsú, leánybúcsú megtartására kiváló helyszín.

 

A Soroksári út 48. szám alatt korábban Malom Bisztro néven működő vendéglátóhelyen jelenleg a Mango Cafe & Event kávézó és rendezvényhelyszín működik. 

 

Közeli fürdő

A kávézótól mindössze 950 méterre található a Dandár Gyógyfürdő, mely wellness részleggel, beltéri gyógy- és kültéri termálmedencékkel várja a fürdőzőket. 
 

A műemléki környezet és a tetőtéri medence a dunai panorámával igazán különleges hangulatú fürdőzést ígér a közelben (mindössze 4 km-re) található Rudas fürdőben. A Rudasban gyógyfürdő, törökfürdő, élményfürdő, szauna és uszoda várja a vendégeket. A szomszédságában található Gellért fürdő Budapest egyik legkülönlegesebb műemlékfürdője. Az öt beltéri termálmedence mellett két merülőmedence várja fürdőzőket, a sportolni vágyók pedig egy úszómedencében csillapíthatják a mozgás iránti igényüket. A szabadban egy hullám és egy termálmedencében lehet mártózni. Emellett egy gőzkabin, egy finn szauna, és egy hőlégkamra biztosítja a felmelegedést.