Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Musical Színház

Budapest
További információ

A Musical Színház a produkciós színházi modell magyarországi meghonosítását tűzte ki céljául.

Nekik ajánljuk: Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Jelleg: Színház, kultúra

Fedett


Ennek lényege, hogy professzionális produkciót csak úgy lehet megvalósítani, hogy minden egyes ponton (színészek, díszlet-, jelmeztervező és kivitelező, rendező, koreográfus, kiszolgáló személyzet, stb.) válogatott, az épp adott darabhoz legkiválóbb résztvevők alkotják meg azt.

A mindenkori szereposztást az dönti el, hogy akkor Magyarországon épp ki a legalkalmasabb az adott színészi feladatra. Magas színvonalú, zenés nagyszínházi előadások létrehozása a célunk a létező hazai, állami színházi struktúrán kívül.

 

A műfaj hazai képviselőinek nagy kihívása az, hogy a musical magyarországi lemaradását az ismert amerikai, nyugat-európai színvonalhoz képest legyűrni igyekezzenek; érvényes, ezáltal szórakoztató produkciókat létrehozva a musicalt szerető, egyébiránt nem szűk körű nézőközönségnek.


Megközelítés 

 

A 7-es busszal a Stefánia út megállóig.
A 7, 73, 173-as busszal a Thököly út megállóig, majd onnan gyalog 10 percre.
Az 1-es villamossal a Thököly út megállóig, majd onnan gyalog 10 percre.
Gépkocsival a Thököly út és a Stefánia út kereszteződésétől 200 méterre, a Stefánia Palota mellett (Kiváló parkolási lehetőség).

 

 

Közeli fürdő 

 

A színháztól mindössze 4 km-re található Paskál fürdő területén a 2016-os beruházás eredményeként egy közel 1.400 m2 alapterületű, új fürdőépület került kialakításra. A fedett részen egy tanmedence, egy gyerekmedence, egy gyógymedence és egy kinti-benti, vízi bárral üzemelő élménymedence is helyet kapott a szaunák, kezelőhelyiségek, valamint egy speciális, geotermikus szauna mellett. 2018-tól egy új melegvizes medence is üzemel télen-nyáron. 

 

A színházhoz közel, 2 km távolságra, a Városliget szívében helyezkedik el a Széchenyi fürdő, Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma, amelyben 21 nyitott és fedett medence, valamint 10 szauna található.