Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Pólus Filmszínház

Budapest
További információ

Élményteli kikapcsolódás vár minden film iránt rajongó vendéget a megújult Pólus Filmszínházban. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 2000 - 3000

Jelleg: Színház, kultúra

Fedett


A 6 termes multiplex mozi a legújabb premier filmekkel és széles büfékínálattal várja a szórakozni vágyókat. A pénztár  hétköznap 14:00 órától, hétvégén 10:00 órától tart nyitva.

 

A mozi Budapesten, a XV. kerületi Pólus Centerben, a Szentmihályi út 131. szám alatt található.  

 

Az aktuális filmkínálat ide kattintva érhető el. 

 

Közeli fürdők

 

A Pólus Mozitól autóval körülbelül 15 percnyi távolságra található a Paskál fürdő, amely 2016 júliusában fedett részleggel bővült, így egész évben várja a fürdőzni vágyókat. A fedett részen egy tanmedence, egy gyerekmedence, egy gyógymedence és egy kinti-benti, vízi bárral üzemelő élménymedence is helyet kapott a szaunák, kezelőhelyiségek, valamint egy speciális, geotermikus szauna mellett. A kinti részen a strand- és úszómedence található, melyek közül az utóbbi télen is üzemel. 2018-tól egy új melegvizes medence is működik télen-nyáron. 

A mozitól autóval szintén nagyjából 15-20 perc alatt megközelíthető az Aquaworld is, ahol egész évben 15 medence és 11 darab, összesen közel 1 kilométer hosszú csúszda kínál felhőtlen szórakozást. Magyarország legnagyobb élményfürdője, ahol minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódást.