Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Sík Cukrászda

Budapest
További információ

A Sík Cukrászda egy klasszikus családi vállalkozás, ahol az alapvető cél a vásárlók maximális elégedettségének elérésére helyeződik. Ebből adódóan csak minőségi alapanyagokból dolgozunk, immáron közel 30 éve.

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1 óránál kevesebb

Fedett


A minőség mellett különös hangsúlyt fektetünk a kínálat állandó bővítésére, a széles választék biztosítására. A minőség jegyében folyamatos megújulás tapasztalható a termékskálán, mind a fagylaltok, mind a sütemények tekintetében. Hagyományos főzött fagylaltot készítünk, amely ízesítésére minőségi olasz alapanyagokat használunk, gyümölcsfagylaltjaink pedig valódi gyümölcsből készülnek. Termékeink széleskörű elismertségét igazolja, hogy több fagylaltunk is arany érmet szerzett már mind a szakmai zsűri, mind a közönség díjazásában, az évente megrendezett országos fagylaltversenyen, amelyet rendszeresen a Magyar Cukrász Ipartestület szervez.

 

Sőt, 2011-ben Sík Richárd és Felesége abban az elismerésben részesült, hogy a 14. alkalommal megrendezett Év Fagylaltja verseny abszolút győztese lett diós-mézes körte fagylaltkreációjával, a díjak legnagyobb részének bezsebelésével. Az ’Év Fagylaltja Aranyérem’ és az ’Év Fagylaltja Nagydíj’ (Vándorserleg) mellett, elnyerte a Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Különdíját, a ’Legszebben díszített fagylalt’ Különdíját és a Gasztro Média Zsűri Különdíját is.

 

2012-ben a család a Szabolcsi almatorta fagylaltjával indult, amely elnyerte a Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Különdíját.

Kiváló minőségű fagylaltjaink mellett alkalmi, -forma, -fényképes és parfait torták színesítik helyben készített süteményeink gazdag választékát. A cukrászda különleges sajátosságaként említhető, hogy augusztus 20-án, minden évben kapható az aktuális és az előző évben elkészített Magyarország tortája.

 

A vendégek kérésének eleget téve, cukormentes fagylaltok és sütemények is kaphatók már üzletünkben. Hétvégén bővített termékskálával várják a kedves vendégeket!

 

A Sík Cukrászda Budapest-Békásmegyeren, a Lukács György u. 1. szám alatt található.

 

A Sík Cukrászda végleg bezárt!

 

Közeli fürdők

 

A cukrászdától 3 km-re található a Csillaghegyi fürdő, amely 11 medencés fedett fürdővel bővült 2018 őszén. A fürdőben uszoda, wellness részleg, gyerekvilág, 2 csúszda és szauna részleg várja a fürdőzni vágyókat. A strand területén gyönyörű ősfás környezetben szezonálisan működő medencék találhatóak: egy 33 méteres úszómedence, egy strandmedence, melynek vize 145 cm-től fokozatosan mélyül egészen 240 cm-ig, valamint egy gyermekmedence, melyben csúszda teszi változatossá a pancsolást.

 

A cukrászda épületétől mindössze 2 km-re találjuk a Pünkösfürdői strandot, melynek három medencéje valamennyi korosztály részére fürdési, strandolási és kellemes kikapcsolódási lehetőséget biztosít. A fürdőben az úszómedence, az élménymedence, a csúszdás gyermekmedence mellett egy 25 személyes finn szaunával is bővítették a fürdőszolgáltatások körét.