Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Spoon The Boat - Rendezvényhajó

Budapest
További információ

A Spoon hajón egész évben várják a vendégeket a Vigadó térnél, a Budai Várral szemben. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Fedett + Szabadtéri


A Spoon The Boat az egyik leglátványosabb helyszín a Dunán, ahol a vendégeket a különleges látványon kívül felejthetetlen gasztronómiai élmények is várják. 
 

Az étterem télen 3 különböző hangulatú teremmel, nyáron még 2 terasszal, 4 bárpulttal szinte minden igénynek megfelelő szolgáltatást biztosít. 
 

A közel 400 férőhellyel lehetőség nyílik a legkülönbözőbb rendezvények megtartására, legyen az családi, baráti összejövetel, céges parti, konferencia, divatbemutató, emellett természetesen tökéletes helyszín esküvők lebonyolításához is. A hajó teraszán lehetőség van szertartás és koktélparti megrendezésére, melynek hangulatáról a Budai vár és a Lánchíd gondoskodik. Ajánlatkéréshez ide kattintson!

 

Megközelítés

 

A hajót Budapesten, a Vigadó tér 3. kikötőnél találjuk. 

 

  • A rakparton a hajó előtt korlátozott számú parkolóhely áll rendelkezésre.További parkolóhelyek a környéken:
  • Apáczai Csere János utca
    A Spoon hajóval szemben található Intercontinental Hotel mellett az Apáczai Csere János utcában az utca két oldalán található parkolóhelyeket is javasoljuk megállásra, hiszen innen a Spoon mindössze 2 perc sétával megközelíthető.
  • MTA Parkoló
    A Magyar Tudományos Akadémia előtti parkoló a Spoon-tól 500 méterre található, mely sétálva kb 6 perc távolság.

 

Járja be az éttermet egy virtuális túrán! 

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.

 

Közeli fürdők

 

A műemléki környezet és a tetőtéri medence a dunai panorámával igazán különleges hangulatú fürdőzést ígér a közelben (a hajótól 2 km-re) található Rudas fürdőben. A Rudasban gyógyfürdő, törökfürdő, élményfürdő, szauna és uszoda várja a vendégeket. A szomszédságában (mindössze 850 méterre) található Gellért fürdő Budapest egyik legkülönlegesebb műemlékfürdője. Az öt beltéri termálmedence mellett két merülőmedence várja fürdőzőket, a sportolni vágyók pedig egy úszómedencében csillapíthatják a mozgás iránti igényüket. A szabadban egy hullám és egy termálmedencében lehet mártózni. Emellett egy gőzkabin, egy finn szauna, és egy hőlégkamra biztosítja a felmelegedést.