Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Sterling Galéria

Budapest
További információ

A Sterling Ékszergaléria magyar kortárs ékszertervezők munkáit kínálja, és a legnagyobb kínálatot nyújta ezzel az egyedi és kisszériás kézi megmunkálással készült ékszerekből.

 

Nekik ajánljuk: Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1 óránál kevesebb

Fedett


A galéria azzal büszkélkedhet, hogy a fővárosban egyedül álló módon 30 olyan ékszertervező alkotásait tudja felvonultatni, akik Bánfalvi András és Péter Vladimir tanítványaiként, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen, Fémműves formatervezőként szereztek diplomát, illetve a
Royal College of Art London designereként végeztek. Néhány alkótó művészünk a teljesség igénye nélkül: Lőrincz Réka, Varga Viktor, Abaffy Klára, Gera Noemi, Fördős Bence, Vági Flóra, Kecskés Orsolya, Vékony Fanni, Tóth Zoltán A galériában bemutatott tárgyak mindegyike design ékszer.

 

Elérhetőség:
Cím: 1092 Budapest, Ráday u. 31.
Telefon: +36-1-323-0037
E-mail: [email protected]

 

Nyitvatartás:
H-P.: 12h-20h, Sz.: 10h-14h

www.sterling-galeria.hu

 

A galéria átmenetileg ZÁRVA tart.

 

Fürdőajánló

 

A műemléki környezet és a tetőtéri medence a dunai panorámával igazán különleges hangulatú fürdőzést ígér a közelben (mindössze 3 km-re) található Rudas fürdőben. A Rudasban gyógyfürdő, törökfürdő, élményfürdő, szauna és uszoda várja a vendégeket. A szomszédságában található Gellért fürdő Budapest egyik legkülönlegesebb műemlékfürdője. Az öt beltéri termálmedence mellett két merülőmedence várja fürdőzőket, a sportolni vágyók pedig egy úszómedencében csillapíthatják a mozgás iránti igényüket. A szabadban egy hullám és egy termálmedencében lehet mártózni. Emellett egy gőzkabin, egy finn szauna, és egy hőlégkamra biztosítja a felmelegedést.