Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Vasas Jégcentrum - Jégpalota

Budapest
További információ

A Vasas Jégcentrum egész évben várja a korcsolyázni vágyókat. Az épületben lehetőség van korcsolyabérlésre is, így az is kipróbálhatja a jégkorcsolyázást, aki még nem tette. Emellett a látogatóknak számos más lehetőség nyílik a kikapcsolódásra, ugyanis a helyszín különböző rendezvények lebonyolítására is alkalmas. 
 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Kb. ennyibe kerül egy főre: 1000 - 1500

Jelleg: Aktív időtöltés

Fedett


A Vasas Jégcentrum - Jégpalota a Finta Stúdió tervei alapján épült 2003-ban. A jégcsarnok Budapest IV. kerületében, Káposztásmegyeren található. A csarnok egy centerpályából és egy edzőpályából áll, melyek nemzetközi szabványméretűek, 1800 m2 alapterületűek. A létesítmény a Vasas HC jégkorongcsapatának otthona, valamint számos jégkorong-válogatott mérkőzésnek és nemzetközi tornának helyszíne. 
 

A centerpálya jégfelülete igény esetén egy speciális termo borítással lefedhető, így a befogadóképessége a 2000 fős lelátón túl további 1000-1500 fővel bővíthető, ezáltal különböző rendezvények megtartására is tökéletes választás. 
 

Emellett egy 12 fős tárgyaló, balett termek és kültéri sportpálya is bérelhető. Az aulájában egy 200 fő ellátására alkalmas vendéglátó egység található. 
 

Rendezvényszervezés
 

A létesítmény kivételes adottságai és akusztikája miatt alkalmas színházi és zenés rendezvények, jégdiszkó, komoly- és könnyűzenei  koncertek, bulik, exkluzív rendezvények, céges partik lebonyolítására. 

 

Megközelítés

 

Tömegközlekedéssel:
Budapestről a 14-es villamossal, vagy a 30-as, 122-es, 126-os és 296-os autóbuszjárattal.

Gépkocsival:
- Váci út - Megyeri út - Külsõ Szilágyi út -Homoktövis u.
- Erzsébet Királyné útja - Rákos út -Fóti út - Külsõ Szilágyi út - Homoktövis u.
- M3-as autópálya - AUCHAN leágazás - Dunakeszi irány - AUCHAN leágazás - Körforgalom: Káposztásmegyer irány - Külsõ szilágyi út - Homoktövis u.

 

Közeli fürdők 

A Jégpalotától nagyjából 3 perc autózással elérhető az Aquaworld, ahol a medencéken kívül 11 darab, összesen közel 1 km hosszú csúszda kínál izgalmas kalandot és felhőtlen szórakozást egész évben. A Jégcentrumtól körülbelül 10 km-re a Csillaghegyi és a Paskál fürdő is egész évben várja a látogatókat. A Csillaghegyi fürdőben az uszoda, wellness részleg, gyerekvilág, 2 csúszda és szauna részleg várja a fürdőzni vágyókat. A Paskál fürdő fedett részén egy tanmedence, egy gyerekmedence, egy gyógymedence és egy kinti-benti, vízi bárral üzemelő élménymedence is található a szaunák mellett, a nyári melegben pedig a strandmedencék kínálnak felfrissülést.