Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Két évre bezárják a népszerű törökfürdőt

2019. 01. 26. 08:26
Forrás: Inforádió
Fürdőzés
Folytatódik a fővárosi fürdők nagyszabású felújítási programja, emiatt a Király fürdőt két évre bezárják idén.
Felújítják és kibővítik a Király fürdőt, ezért az év második felében két évre bezárják – nyilatkozta Czinege Szilvia, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt (BGYH Zrt.) értékesítési és marketingigazgatója az Inforádiónak.
Czinege Szilvia elmondta, hogy a BGYH Zrt. intézményeibe tavaly az azt megelőző évhez viszonyítva mintegy 300 ezerrel többen, 4,5 millióan váltottak jegyet, ami összesen 15 milliárd forintos bevételt jelent. A fürdők közül kiemelte a Széchenyi, a nagyobb fejlesztéseken átesett Palatinus és Paskál fürdők növekedő vendégforgalmát.
Az igazgatónő hozzátette, hogy a társaság 2011-től folyamatosan beruházásokat végez, 2012-től pedig minden évben egy-egy fürdőfejlesztést is lebonyolít. Tavaly év végén megkezdték a főváros egyetlen sós-jódos fürdőjének, a pesterzsébeti fürdő régi, felújított és kibővített épületének próbaüzemeltetését, ahol a nyári szezonban már teljesen megújult strand is várja majd a vendégeket. 2018 novemberében átadták a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdőt.
Két évre bezárják a népszerű törökfürdőt
Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő
Czinege Szilvia elmondta továbbá azt is, hogy 2019 második félévének legnagyobb eseménye a Király fürdő felújítása és bővítése lesz. A fejlesztés miatt két évig kell nélkülözniük a fővárosiaknak a törökfürdőt.
Nyitókép: Király Gyógyfürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Korlátlan élmények Szegeden!

Időjárástól függetlenül élvezze a nyarat: csúszdázzon az Aquapolis külső és belső óriáscsúszdáiban és relaxáljon a Csendes wellnessben! Gyermekanimációs programok Szegi Tekivel, a szálloda kabalateknősével!Megnézem
Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide