Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Gyönyörű ősz és ünnepi hangulat Eger városában

2018. 09. 18. 10:11
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Gondoltak már arra, hogy a hosszúra nyúló délutánok, az őszi színekben pompázó hétvégék micsoda fantasztikus lehetőséget kínálnak a pihenésre? Jön az őszi vakáció és lassan az ünnepek ideje, érdemes kihasználni az értékes órákat, ne hagyják, hogy az időjárás a szobába kényszerítse a családot! Ha pár nap pihenésre, együttlétre vágyik a család vagy a baráti társaság, a legjobb döntés, ha Eger felé indulnak!
Eger városa valóban minden korosztály számára ideális választás lehet, hiszen nincs olyan, amit a kikapcsolódni vágyó utazó ne találna meg a városban! Csodás sétákat tehetünk a történelmi utcákban, bebarangolhatjuk a környék gyönyörű kirándulóhelyeit, felfedezhetjük a várat és a török emlékeket, de végig kóstolhatjuk Eger borvidékének világhírű borait, és az ízletes helyi ételeket is.
Gyönyörű ősz és ünnepi hangulat Eger városában
Ha pedig elfáradtunk, megpihenhetünk az Egri Termálfürdőben, vagy akár a gyönyörűen felújított Török Fürdő szolgáltatásait is kipróbálhatjuk. Akinek pedig mindez nem elég, Eger városa hétről hétre elképesztő programkavalkáddal várja az érdeklődőket: a szeptemberi szüret után régmúlt korok egri ízeire hívják fel a figyelmet, de közeleg Eger Vár Napja, a Gárdonyi napok és az Egri Kamaraopera Fesztivál programja is. Finom ételek és borok, pihentető fürdő és nagyszerű programok – ezt kínálja Eger az utazóknak!
Gyönyörű ősz és ünnepi hangulat Eger városában
Ha nyugodtan szeretnék birtokba venni a várost és magukévá tenni a helyi gasztronómia és a fürdők nyújtotta élményt, akkor jól döntenek, ha több napot szentelnek Eger városának. A Hotel Eger & Park**** ideális választás, hiszen a patinás szálloda a romantikus belvárosi részen, közvetlenül az Érsekkert mellett, a történelmi központtól csupán 500 méterre található.
Gyönyörű ősz és ünnepi hangulat Eger városában
A wellness felfrissülést, pihentető nyugalmat kínáló hoteltől a város legfontosabb nevezetességei, múzeumai, belvárosi szórakozóhelyei és éttermei könnyűszerrel, gyalogosan is elérhetők. Családi pihenés helyszínének épp olyan tökéletes, mint egy régóta vágyott romantikus hétvége megvalósítására.
Gyönyörű ősz és ünnepi hangulat Eger városában
Az idén hosszúra nyúló őszi szünet remek alkalmat ad a családoknak egy közös utazásra, kikapcsolódásra, érdemes kihasználni az értékes napokat, amikor együtt lehet a család. A Hotel Eger & Park**** őszi szünetre szóló ajánlatában svédasztalos reggelit és tájjellegű ételeket kínáló svédasztalos vacsorát kínál vendégeinek.
Gyönyörű ősz és ünnepi hangulat Eger városában
A szálloda lakói élvezhetik az úszó - és élménymedencék, a pezsgőfürdők, az élmény- és gyerekmedence kínálta lehetőségeket. A felnőttek kipihenhetik magukat a szauna és wellnessrészlegben, a gyerekek pedig tombolhatnak a játszószobában és a játszótéren, de különféle társasjátékok és sporteszközök is a vendégek rendelkezésére állnak. Az itt eltöltött napokat színesíti a foglaláshoz tartozó tematikus programcsomag, mely élőzenés koncertet, városnézést, gyermekprogramokat és szauna szeánszokat kínál a vendégeknek.
Gyönyörű ősz és ünnepi hangulat Eger városában
Aki már hosszabb távra és jó előre tervez, annak a Hotel Eger & Park**** karácsonyra vagy szilveszterre szóló speciális csomagajánlatát is érdemes végig böngésznie. Eger városa ilyenkor még hangulatosabb, ráadásul az ünnepi időszakra remek programokkal készül a szálloda is.
Gyönyörű ősz és ünnepi hangulat Eger városában
A karácsonyi időszakban ünnepi vacsorák, zenés estek és koncertek várják az idelátogatókat, olyan sztár fellépők közreműködésével, mint Keresztes Ildikó. A gyerekeket rengeteg játék, a felnőtteket borvacsorák és egri városi séták várják. A karácsonyi időszakban akár teljes ellátás is igényelhető a Hotel Eger & Park****-ban. A szilveszter természetesen a mulatságról, a jókedvről és a buliról szól a szállodában, ahol svédasztalos gálavacsorával, korlátlan italfogyasztással élő zenével és Janicsák Veca koncertjével várják a látogatókat az év utolsó napjának ünnepi estéjén. Az ajánlat három éjszakára szól, de természetesen a többi napon sem unatkoznak majd, élő zenés vacsorák, boros élmények, városi séták, szauna szeánszok, wellness programok, masszázskedvezmények, felnőtt- és gyermekprogramok kavalkádja várja a vendégeket a Hotel Eger & Park****-ban.
Gyönyörű ősz és ünnepi hangulat Eger városában