Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Kistarcsai Művelődési Ház

Budapest
További információ

A település kulturális életének központja a Művelődési Ház és Könyvtár intézménye, mely 300 főt befogadó nagyteremmel, 13.100 kötetes könyvtárral, továbbá 11 társadalmi szervezetet befogadó Civil-házzal, valamint egy néprajzi gyűjteménnyel rendelkezik.

Nekik ajánljuk: Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Jelleg: Színház, kultúra

Fedett


A település művelődés-és sportcélú objektumai együtt képviselik azt a törekvést, amellyel a kistarcsai városvezetés támogatni kívánja polgárai szabadidejének értékes eltöltését. A település kulturális életének színesítését, nagyszabású rendezvényeit a Művelődési Ház biztosítja a helyi civil szervezetek bevonásával.

A Művelődési Ház azon túl, hogy saját rendezvényeit szervezi, ingyenesen helyet ad a településen működő egyesületeknek, alapítványoknak és az önszerveződő csoportoknak, próbák és rendezvények megtartása céljából. Az intézmény feladatai közé tartozik, az önszerveződő csoportok anyagi és szellemi támogatása is.

Elsőszámú feladatának tekintjük a civil-szervezetek bevonását a helyi közösségi életbe, továbbá a szervezetek által rendezett eseményeknek megpróbálnak részeseivé válni.

 

Megközelítés

 

A Művelődési Központ Kistarcsán, a Kossuth Lajos u. 23. szám alatt található. 

 

Közeli fürdő

 

A településtől 15 percnyi autóútra található Mogyoród, amelynek csúszdaparkja, az Aquaréna nem mindennapi szórakozási lehetőségeket nyújt vendégeinek. 26 csúszdapálya, ugrómedence, lassú folyó és izgalmas szabadtéri programok biztosítják a strandolók kikapcsolódását.