Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Strandok Éjszakája 2021 - Programok, interaktív térkép

2021. 07. 22. 10:04
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Stand up előadás, vízi mozi, samba táncosok, különleges szaunaprogramok, DJ-k, tűzzsonglőrök, koktélbemutató is lesz 2021.07.31-én az ország fürdőiben a Strandok Éjszakáján. Csatlakozott fürdők listája, részletes programokkal és interaktív térképpel.

 

Július utolsó hétvégéjén idén is


A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére immár 12. alkalommal rendezik meg a Strandok éjszakáját, 2021. július 31-én, szombaton az ország több tucat fürdőjében.  Az éjszakába nyúló zenés fürdőzés és a szaunaprogramok mellett sok helyen különleges programokkal is várják azokat, akik a szokásostól eltérő vizes élményekre vágynak.
 

Ezekben a fürdőkben rendezik meg a Strandok Éjszakáját 2021-ben


A csatlakozott fürdők listáját a város szerinti ABC sorrendben tüntetjük fel őket. Ugyanakkor a könnyebb kereshetőség kedvéért egy térképen is megjelenítjük a résztvevő fürdőket. A térkép a cikk végére gögetve, vagy ide kattintva látható.

Bővebb információ érhető el a fürdőről, illetve a programról, a fürdő nevére kattintva.

 

 
Fürdő Település
Annagora Aquapark Balatonfüred
Lupa-tó Budakalász
Budaörsi Strand és Uszoda Budaörs
Aquaworld Resort Budapest Budapest
MOM Uszoda és Sportközpont Budapest
Pünkösdfürdői Strand (máskor lesz megtartva) Budapest
Büki Gyógyfürdő Bükfürdő
Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont Cegléd
Cserkeszőlői Fürdő Cserkeszőlő
Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda Csongrád
Aquaticum Debrecen Debrecen
Saliris Gyógy- és Termálfürdő Egerszalók
Gyulai Várfürdő  Gyula
Hajdúnánási Gyógyfürdő Hajdúnánás
Hajdúszoboszlói Hungarospa Hajdúszoboszló
Akácliget Fürdő Karcag
Kecskeméti Fürdő Kecskemét
Kumánia Gyógy- és Strandfürdő Kisújszállás
Halasthermál Gyógyfürdő Kiskunhalas
Brigetio Gyógyfürdő Komárom Komárom
Leányfalu Termálfürdő Leányfalu
Lenti Termálfürdő Lenti
Makói Hagymatikum Makó
Ellipsum Élményfürdő Miskolctapolca
Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő Mórahalom
Kanizsa Uszoda és Strand Nagykanizsa
Nagykátai Gyógy- és Strandfürdő Nagykáta
Orosháza Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő Orosháza
Várkertfürdő Pápai Gyógy- és Termálfürdő Pápa
Sárrét Kincse Fürdő Püspökladány
Aqualand Ráckeve Ráckeve
Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő Sárvár
Napfényfürdő Aquapolis Szeged
Szekszárdi Strand és Élményfürdő Szekszárd
Véső úti Strandfürdő Szolnok
Barack Termálfürdő Tiszakécske
Kerekdombi Termálfürdő Tiszakécske
Rózsa Gyógyfürdő Tótkolmós
Törökszentmiklósi Strand Törökszentmiklós
Zalakarosi Fürdő Zalakaros

 

A legérdekesebb programok


Országszerte 40 fürdőben rendezik meg a Strandok Éjszakáját. A (szerintünk) legérdekesebbnek ígérkező programokból készítettünk egy válogatást, de érdemes megnézni annak a fürdőnek a programját, amely a legközelebb esik hozzánk. Ebben segít a fenti táblázat és a lentebb található térkép.

 

Stand up comedy Karcagon

Az Akácliget Fürdőben reggel 8-tól éjfélig tartanak a programok, amelynek keretében interaktív gyerekműsor, vízi tüzijáték és koncert is lesz, de ami különlegessé teszi ezt az estét, hogy humorista is gondoskodik a jó hangulatról.

 

Szamba táncosok és vízimozi Ráckevén

A ráckevei Aqualand a hajnali fél háromig tartó zenés programot szamba táncosokkal, szaunaprogramokkal és filmvetítéssel színesítik.

 

Szinkronúszó bemutató a MOM Uszodában

A budapesti MOM Parkban a bevásárolóközpont mellett egy sportközpont is van, amelynek része egy uszoda is. Itt július 31-én 23:00 élvezhetjük a szervezők által biztosított programokat. Többek között kipróbálhatjuk a búvárkodást, felszállhatunk egy SUP-ra, teqballozhatunk is. A hangulatról DJ gondoskodik az esti órákban. A leglátványosabb program azonban kétségkívül a szinkronúszó bemutató lesz.

 

Vízi zumba Leányfalun

A leányfalui termálfürdő rendszeresen ad otthont éjszakai fürdőzéseknek, de ezen az estén emelik a tétet. Az éjfélig tartó programon karibi hangulat várja a látogatókat, amelyet kívánságműsor is színesít, a vízi zumba pedig igazi különlegesség lesz.

 

Tűzzsonglőrök Hajdúnánáson

A hajdúnánási fürdő kicsit megbújik a szomszédos nagy fürdők Debrecen és Hajdúszoboszló mellett, viszont aki egyébként a kisebb, csendesebb fürdőket (is) szereti, azoknak kiváló választás. Július utolsó estéje azonban itt sem a csendről fog szólni. A hajnali 1-ig tartó programot tűzzsonglőrök és buborékshow dobja fel.

 

Vízi versenyek Mórahalmon

Az ország egyik legdinamikusabban fejlődő települése kétségkívül Mórahalom. A fejlődés zászlóshajója az egyre népszerűbb fürdő, de a lovasszínház, a bivalyrezervátum, a mini Magyarország vagy akár Szeged közelsége miatt is érdemes ellátogatni ide. A Strandok Éjszakája rendezvényeiből idén sem marad ki a fürdő. A reggel 8-tól éjfélig tartó programokat vízi zene kíséri végig, azonban itt is felllépnek tűzzsonglőrök, a vendégek pedig vízi versenyeken vehetnek részt. A szauna programokon pedig alkoholos felöntések lesznek.

 

Tűz és lézerek Hajdúszoboszlón

Európa legnagyobb fürdőjében két részlegben, a strandon és a fedett élményfürdőben, az Aquapalace-ban élvezhetjük július 31-én a programokat. Az este 9-től jéfélig tartó programot tűzvarázs tűztánc show, lézerfények teszik színesebbé.

 

Tiszakécskén két fürdőben is színes programok

A Barack Gyógy- és Élményfürdőben napközben különböző mozgásformákat próbálhatunk ki. Lesz egyensúlytorna, gerinctorna, stretching, aqua nordic walking. Este 6 órától éjfélig DJ szolgáltatja a zenét. A város másik fürdőjében, a Kerekdombi Termálfürdőben pedig filmvetítésen és szaunaprogramokon vehetünk részt.

 

Pünkösdfürdőn később rendezik meg a programot

Az erre az időpontra tervezett programot a kedvezőtlen időjárás miatt egy későbbi időpontban rendezik meg.

Az eredeti elképzelés szerint a retro hangulat kerül a fókuszba, nap közben vetélkedők, tánc, arcfestés és vízipisztoly csata szórakoztatja a gyerekeket. DJ pörgeti a retro dallamokat, az ABBA Tribute zenekar is fellép majd. Egyelőre nincs információ arról, hogy mikor pótolják a rendezvényt.

 

Térképen a fürdők, ahol 2021-ben lesz Strandok Éjszakája


A fürdőkről szóló bővebb információért kattintson az okonokra, majd a megjelenő szövegdobozra.

 


 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Soproni feltöltődés

Tökéletes kikapcsolódásra vágyik? Irány Sopron, a hűség városa és a város legnagyobb szállodája az Alpok lábánál! A Hotel Szieszta felhőtlen pihenést és kikapcsolódást biztosít nyugodt erdei környezetben, svédasztalos reggelivel és vacsorával, illetve a szálloda wellness szigetének használatával. Megnézem