Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

Strandok éjszakája 2020 - Mutatjuk a részletes programokat

2020. 07. 23. 12:04
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Tűzzsonglőrök, LED- és lézer-show, bikinibemutató, éjszakai szaunafelöntések, SUP bemutató... 2020. július 25-én ismét éjszakába nyúlóan strandolhatunk, íme, a Strandok éjszakájához csatlakozott fürdők listája és a részletes programok.
A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére immár 11. alkalommal rendezik meg a Strandok éjszakáját, 2020-ban, július 25-én szombaton várják hosszabbított nyitvatartással, kedvezményes belépőkkel, programokkal a fürdőzés szerelmeseit országszerte.  Tűzzsonglőrök, Led és lézer show, Lássuk, kik és milyen programokkal, attrakciókkal és kedvezményekkel csatlakoztak eddig!
A csatlakozott fürdők listáját folyamatosan frissítjük, és a város szerinti ABC sorrendben tüntetjük fel őket. Ugyanakkor a könnyebb kereshetőség kedvéért egy térképen is megjelenítjük a résztvevő fürdőket.

A térkép és a lista itt érhető el.

Ezekben a fürdőkben rendezik meg a Strandok Éjszakáját 2020-ban

Balatonfüreden az Annagora Aquapark 24:00-ig lesz nyitva, 19:00-24:00 között a belépő 3.300 Ft, de a napi vagy délutáni jegyet váltók ingyen részt vehetnek az éjszakai fürdőzésen. A meghosszabbított nyitvatartás mellett a hangulatról DJ-k gondoskodnak, a belépőjegy ára tartalmazza korlátlan csúszdahasználatot és az összes többi fürdőszolgáltatást.

A Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő zenés éjszakai fürdőzést és ingyenes éjszakai csúszdahasználatot kínál. A Smart zenekar élő koncertje biztosít mindenki számára pompás hangulatot. A programra 1 500 Ft a belépőjegy.

A Budakalászon található Lupa Beach zenés-táncos programokkal várja a látogatókat egészen hajnali 2 óráig. 18 órától a belépés díjtalan!

Budapesten az Aquaworld Resortban hosszított nyitvatartással, 01:00-ig élvezhetik a Vendégek a csúszdákat, élménymedencéket és a kiemelt programokat! 11 óriáscsúszda, 15 medence, Élmény-, hullám- és szörf-medencék, jacuzzik. 
Sok-sok érdekes és izgalmas programmal készül a fürdő: DJ-k, táncbemutatók, dobosok, táncosok, LED & tűz show, különleges fotók....
Esti belépő 3 990 Ft, a napi belépő mellé kiegészítő jegy 2 000 Ft.

Budapesten a MOM Sport Uszoda és Sportközpont kínálata között vízi sport bemutató, fitness edzés és beauty sarok is szerepel, a jó hangulatról az este folyamán DJ gondoskodik. Az egész napos program éjfélig tart; a belépő felnőtteknek 1 000 Ft, diákoknak 500 Ft, 14 év alatt pedig ingyenes. 

A Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontban 20:00-tól éjfélig zenés éjszakai fürdőzés lesz, 20:30-tól 50 percenként szaunafelöltésekkel. A belépő a rendezvényre 2500 Ft lesz.

A Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda 23 óráig várja a fürdőzőket. Szaunafelöntések 18 órától, Astoria koncert 21 órától, Spiral Flames produkció 22 órától. Belépőjegyek: felnőtt 1 400 Ft, kedvezményes belépő 1 200 Ft.

A debreceni Aquaticumban egész napos programok várják a vendégeket, ahol minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Választhatunk kézműves foglalkozás, vízalatti torna, Aqua Manó Party és vízben futás közül, 16 órától pedig Mini Csúszdaversenyen vehetünk részt. A jó hangulat zenei felelőse: DJ Maci. Az éjszakai fürdőzésre a napközben megváltott egész napos jegyek érvényesek, 19:00 után érkezők részére pedig 2 550 Ft. Medencezárás 23:30. 

Az Egri Termál- és Strandfürdő 10 órától várja a vendégeket játékos és sportvetélkedővel, bábelőadással. 18 órától The Hangover Band zenél, 20 órától minden vendég ajándék rosé fröccsben részesül. A napi belépő lesz érvényes az éjszakai fürdőzésre is, a 18 óra után érkezők számára 1 600 Ft a belépőjegy.

A Gyulai Várfürdőben 20:00 és 24:00 között szaunaprogramokon vehetnek részt a látogatók.

Hajdúnánáson a gyógyfürdőben 20:30 és hajnali 1 között lesz éjszakai fürdőzés, amelynek keretében a zenés programot tűzzsonglőrök bemutatója színesíti majd.

A hajdúszoboszlói Hungarospa látogatói 21 órától a tradicionális strandrészen a romantikus fürdőzés mellett egy zenés lézershowban is gyönyörködhetnek, valamint a hullámverést is kipróbálhatják. A programon éjfélig vehetünk részt, 1 600 Ft jegyáron. 

Harkányban a Strandfürdőben egy egész estés zenei fürdőzésen kapcsolódhatunk ki. 19 órától 1 500 Ft-os belépővel látogatható a fürdő, és 23 óráig tart majd nyitva. 

Igalon a Gyógyfürdőben Lézer-show-val egybekötött fényszínházzal várják a fürdőzőket. Az Igal Nights alkalmával igénybe vehető medencék: külső termál medencék, külső gyermek medencék, gyógyvizes élménymedence, belső élmény medence és gyermek pancsoló.

Kiskunhalason a Halastermálban 20:30-tól hajnali 1-ig tart a fürdőzés, minden belépőhöz jár egy korsó meggysör, a hangulatról pedig DJ és LED-fényshow gondoskodik.

Kiskunmajsán a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő zenés éjszakai fürdőzést biztosít, 20:00 és 24:00 között DJ Lennard garantálja a remek hangulatot. 
Kisújszálláson a Kumánia Gyógy- és Strandfürdőben délután 5-től este 8-ig szaunaprogramok, 6-tól SUP bemutató, hajnali 2-ig pedig DJ gondoskodik a jó hangulatról. Az éjszakai fürdőzésre a napközben megváltott jegyek érvényesek. 20 órától a belépő 1 000 Ft!

Komáromban a Brigetio Gyógyfürdőben 20:30-kor kezdődik az éjszakai fürdőzés. A belépővel a külső úszó- és élménymedence látogatható, valamint zenés kísérő programot biztosítanak. A program éjfélig tart, a belépőjegy ára 1700 Ft.

Leányfalun a termálfürdő éjfélig lesz nyitva, DJ és egyéb zenés program szórakoztatja a vendégeket. 

Lentiben a Termálfürdő az élményrészleg és a hidromasszázs medencék használatával, a Fregatt Étterem hosszabbított nyitvatartásával vár minden érdeklődőt. 19 órától kedvezményes úszójegyek vásárolhatóak, felnőtteknek 2 300 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 1 900 Ft lesz a belépő.

Makón is színes programokkal készülnek, a Hagymatikum Fürdő termál részlegében 18 órától Habparty kerül megrendezésre, miközben retro slágerek csendülnek fel, valamint fürdőmozizhatunk is, 20 órától pedig szaunafelöntések várnak minden érdeklődőt. A program normál napi fürdőbelépővel látogatható.

Mórahalmon a Szent Erzsébet Gyógyfürdőben kedvezményes jegy 18 órától váltható 2 000 Ft-ért! Éjszakai szauna programok, zenei kvízjátékok, hűsítő koktélok egészen éjfélig. 21 órától látványos HESTIA tűztánc show várja a fürdőzőket.

Nagykanizsán Kanizsa Uszoda és Strandfürdőben strandröplabda bajnokság, ügyességi és sörivó verseny várja a fürdőzőket kora délutántól késő estig. 19 órától Bagladi Bettina Modell & Hostess Studio közreműködésével bikini bemutató, 19:30-tól pedig Strand Szépe Választás dobja fel a hangulatot. A felhőtlen szórakozásról Nagykanizsa lemezlovasai gondoskodnak 18 órától egészen 22 óráig. A belépőjegy diákoknak 650 Ft, felnőtteknek 900 Ft, a családi belépőjegy (2 felnőtt + 3 gyermek részére) 2 100 Ft. 

Nagykátai Gyógyfürdő és Strand sok más fürdőhöz hasonlóan éjfélig tart nyitva, 1000 Ft-os belépő mellett a vendégek retro disco ritmusaira lubickolhatnak.

Orosházán a gyopárosi fürdőben az élményfürdő és szaunapark éjfélig lesz nyitva, a vendégeket szaunaprogramokkal várják. Az éjszakai fürdőzés díja: 3500 Ft/fő.

Pápán a Várkertfürdőben 21 órától hajnali 2-ig zenés éjszakai fürdőzés lesz, a hangulatfelelős: DJ Shepherd. 22:30-tól pedig látványos tűzzsonglőr show várja a fürdőzőket. Az eseményre 1 800 Ft a belépőjegy, online elővételben 1 500 Ft. 

A ráckevei Aqua Land látogatói számára 21 órától kezdődik a party, a hangulatért DJ BudaiGergő felel. Közben éjszakai fürdőzhetünk, csúszdázhatunk az Aqua Land varázslatos éjszakai fényeinél. A belépőjegy ára 1 990 Ft/fő, mely a csúszdajegyet is tartalmazza. A fürdő hajnali 4-kor zár. 
Sárváron a Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdőben 23:30-kor tűzijáték lesz, hajnali 1:00-ig pedig zenés mulatság. A fürdő éjjel 1-ig, a szauna éjjel fél 1-ig tart nyitva. Fürdőbelépő 19 óra után 2100 Ft/fő, kiegészítő jegy a napi belépő mellé 1000 Ft/fő, szaunabelépő 19 órától 800 Ft/fő.

Siófokon a Galerius Fürdő ingyenes szaunaprogramokkal várja az érdeklődőket, melyek 16, 17 és 18 órakor kezdődnek az alagsori szaunavilágban. A medencetérben DJ Retrobi zenél 19 óráig, a fürdő 21 óráig tart nyitva.  

A Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdőben éjfélig várják az éjszakai fürdőzés szerelmeseit, az estét vízi tűzijáték színesíti.
Tiszakécskén a Barack Gyógy- és Élményfürdőben a programok egyike, az esti filmvetítés a termál medencéből kerül megrendezésre, 18 órától pedig DJ zenél az uszodatérben. A fürdő éjfélig tart nyitva. 
Tiszakécskén a Kerekdombi Termálfürdőben 19:00-tól különleges szaunaprgramok, 21:00 filmvetítés, 22:00-tól koktélparty lesz.
Törökszentmiklósi Városi Strandfürdő és Kemping éjfélig biztosítja a fürdőzést. A belépőjegy 1 000 Ft.
A Túrkeve Termál- és Élményfürdő élménymedencéjében az éjszakai fürdőzés alatt lézer show-val is készülnek, a külső gyógyvizes medencében 23 óráig habparty dobja fel a hangulatot. A felhőtlen szórakozásért DJ-k felelnek. Kapunyitás 19 órakor, a fürdő éjfélig tart nyitva, a belépőjegy pedig 1300 Ft lesz.
Zalakaroson a fürdőbe belépés a főbejáraton keresztül 20:30-tól lehetséges (Dress code: fürdőruha/strandi öltözet).
A jegyár egységesen: 2 900 Ft/fő, melyek elővételben kaphatók a fürdő jegypénztárában és a fürdő webshopján keresztül. Az élő zenéről a Gásza Party Music gondoskodik, 23:00-kor és éjfélkor pedig szaunafelöntések lesznek.

Figyelem! 
Budapesten, a Széchenyi Fürdőbe korábban meghirdetett program a kedvezőtlen időjárás miatt elmarad.
 

A csatlakozott fürdők listája + térképes kereső


A nyitókép a Zalakarosi Fürdőben készült.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...