Már áprilisban kinyitnak a strandok – itt vannak az időpontok

2019. 04. 18. 07:58
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Országszerte több helyen, már ebben a hónapban lehetőség lesz strandolni, de május elseje után egészen biztosan talál mindenki a közelében olyan fürdőt, amelynek már lehet a kültéri strandmedencéit is használni. Összegyűjtöttük, mikor várható a hazai fürdők szabadtéri medencéinek nyitása.
Hasznos tipp: Ha nem találja kedvenc fürdőjét összeállításunkban, használja Fürdőkeresőnket! Az egyes fürdők adatlapján a NYITVATARTÁS menüpontot frissítettük a strandmedencék nyitására vonatkozó információkkal.
Már ezen a héten, az elsők között nyitja meg a strandszezont a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ, a kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, és a Kerekdombi Termálfürdő április 19-én, április 27-én több fővárosi fürdő is csatlakozik hozzájuk, így a tavaly újra átadott Dagály Strandfürdő, a Palatinus Strandfürdő, a Paskál Strandfürdő, a Gellért Gyógyfürdő szabadtéri része pedig  - mely már április 10-e óta használható  - kiegészül a hullámmedence nyújtotta élményekkel.
Már áprilisban kinyitnak a strandok – itt vannak az időpontok
Dagály Strandfürdő
A legnagyobb buli ezen a napon természetesen az ország legnagyobb strandján lesz. A Hungarospa Hajdúszoboszló idén is a már hagyománnyá vált esti Hungarosparty strandnyitó rendezvénnyel várja látogatóit április 27-én, 19:00 órától. Ezen a napon a tradicionális strandrészt és az aquaparkot nyitják meg a közönség előtt.
Szintén április 27-én várható több vidéki strand nyitása, e naptól újra használhatjuk a lenti fürdő, a szegedi Napfényfürdő Aquapolis, a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő strandmedencéit, de az abonyi fürdőét is.
A visegrádi Lepence Spa és a püspökladányi Sárrét Kincse Gyógyfürdő szabadtéri medencéit április 28-tól vehetik birtokba a strandolók.
A május elsejét több fürdő ünnepli strandjának nyitásával, a következők:
Május 10-én már a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő nyári medencéiben is lehet fürdeni. A fővárosban, május 15-én, jó idő esetén megnyitják a Csillaghegyi fürdő stranterületét, és ezen a napon már a sárospataki Végardó Fürdő valamennyi kinti medencéjét is lehet használni. A tiszavasvári május 17-én, a tiszaújvárosi, a battonyai és a kanizsai strand május 25-én nyitja meg kapuit. Az egri termálfürdő strandja május 26-tól fogadja vendégeit. Május 31-től már az Orfű Aquaparkban is újra lehet mókázni. 
Már áprilisban kinyitnak a strandok – itt vannak az időpontok
Egri Termálfürdő
Június 1-jén ismét egyszerre több helyen indul el a strandszezon:
Június közepére már valamennyi hazai strand vízében lehet hűsölni.
Ahogy cikkünk elején írtuk, felsorolásunk nem teljes, azonban valamennyi hazai strandfürdő szabadtéri medencéinek nyitásáról talál információt a térképes fürdőkeresőnk segítségével, a fürdők adatlapján. Kattintson a képre:
Már áprilisban kinyitnak a strandok – itt vannak az időpontok
Parkfürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide